Απόρρητο ιστοσελίδας

Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς προστατεύουμε το απόρρητό σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο. Περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που εφαρμόζουμε για την προστασία του απορρήτου σας.
Η παρούσα δήλωση απορρήτου εφαρμόζεται στα δεδομένα που συλλέγονται από τις ιστοσελίδες της
ΔΕΣ ΡΟΔΑ

 

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας χωρίς να αποκαλύψετε κάποια πληροφορία για τον εαυτό σας.

Καταχωρίζοντας τα στοιχεία σας σε οποιοδήποτε από τα ζητούμενα πεδία, όπως όνομα, επίθετο μήνα/έτος γέννησης, δίνετε η δυνατότητα την ΔΕΣ ΡΟΔΑ να σας παρέχειν τις υπηρεσίες που επιλέγετε.

Σε όλες τις περιπτώσεις, θα ζητήσουμε μόνο πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε την/τις υπηρεσία/υπηρεσίες που ζητήσατε.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;
Όταν συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το εάν θα θέλατε να σας στέλνουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή για θέματα σχετικά με τη μεταφορά.
Θα σας δώσουμε την δυνατότητα να αποχωρήσετε.

Αν επιθυμούμε να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους για λόγους μάρκετινγκ, θα σας ενημερώσουμε για αυτό και θα το κάνουμε μόνο αν λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ μπορεί επίσης να μοιράζεται τα προσωπικά σας στοιχεία με την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου για σκοπούς πρόληψης ή ανίχνευσης εγκλήματος.

Εάν αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας, μπορείτε να ζητήσετε από την ΔΕΣ ΡΟΔΑ να αποδείξει ότι τα δεδομένα θα βοηθήσουν στην πρόληψη ή την ανίχνευση εγκλημάτων ή ότι η ΔΕΣ ΡΟΔΑ  είναι υποχρεωμένη νομικά να τα αποκαλύψει.

Αυτό γίνεται αυστηρά κατά περίπτωση και μέσω μιας αυστηρά ελεγχόμενης διαδικασίας που διασφαλίζουμε ότι τηρούμε τους όρους του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προστατεύοντας τα στοιχεία σας
Χρησιμοποιούμε τις πλέον ενημερωμένες διαδικασίες του κλάδου για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών και ακολουθούμε την αποδεκτή χρήση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επίσης, προστατεύουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κρυπτογράφησης Secure Sockets Layer (SSL). Έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να προστατευτούμε από την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλοίωση των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει από εσάς μέσω των ιστοσελίδων μας. Το διαδίκτυο, ωστόσο, δεν είναι γενικά ασφαλές μέσο επικοινωνίας και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας εισάγετε σε αυτήν την ιστοσελίδα ή μας στέλνετε μέσω του διαδικτύου.